Theros All Suite Hotel

Kos (Griekenland)

Het Theros All Suite Hotel is een luxehotel op 120 meter van het prachtige strand van Lambi, op het eiland Kos, in Griekenland.

Het hele project is ontwikkeld door de bureau Mastrominas en is geïnspireerd op de bouwwerken van lokale steen en de exotische tuinen van de stad.
Een holistisch ontwerp in zachte aardetinten dat verwijst naar de elementen van de omringende natuur.

Met een oppervlakte van 3100 m2 met palmen, olijfbomen en eucalyptusbomen, heeft het Theros All Suite 47 suites, het merendeel met terrassen en privézwembaden.

Het hotel heeft ook een groot gemeenschappelijk zwembad met solarium, een ruim restaurant-/bargedeelte, een moderne fitnessruimte en een wellnessruimte gebaseerd op de eeuwenoude curatieve traditie van lokale geneeskrachtige kruiden.

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Op alle vloeren van de structuur pronken onze keramisch grestegels, en met name de steenlook collectie Le Reverse en de kleilook collectie Terra Crea. Voor het restaurant en de ontvangstruimte werd gekozen voor het kleine formaat van 10×60 met de ambachtelijk rand Spakko van de Terra Crea-collectie in de kleur Corda.

Voor alle andere binnenruimtes werd de Le Reverse-collectie in de kleur Taupe Elegance gebruikt, terwijl voor buiten de voorkeur werd gegeven aan de gestructureerde antislipversie Taupe Carved 2.0 van 2 cm.
Categoria di progetto
Hotels
Zwembaden
Gebruikte collecties
calcecalce
dune elegancedune elegance
dune carveddune carved
taupe elegancetaupe elegance
Bouwjaar
2022

Met dank aan

Architecten: Mastrominas Architecture
Fotograaf: George Papapostolou 
Claus Brechenmacher Photography

Vergelijkbare projecten
misschien ook luk?

Blijf op de hoogte van onze onderwerpen of vind de dichtstbijzijnde dealer

2024 Kronos Ceramiche webagency