Tahiti Mare Residence

Jesolo (Italië)

Tahiti-mare-jesolo_24

Tahiti Mare is een exclusieve residentie gelegen aan de kust van Jesolo, een toeristische badplaats in de Venetiaanse lagune.
De buiten- en binnenruimtes van deze structuur worden bekleed door drie esthetisch en materieel volledig verschillende collecties allemaal keramisch gresproducten van Kronos.

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Alle interieurs zijn het resultaat van de afwisseling van het minimalisme van de betonlook van de Prima Materia-collectie met het rustieke karakter van de houtlook van de Wood Side-collectie. Hetzelfde contrast zien we terug in de buitenruimtes, met de terrassen gemaakt met de zwevende installatie van 40×120 plankvormige tegels met houtlook, in de kleurvariant MAPLE van de Wood Side-collectie. De tegels van het bad van het zwembad, werden ook gebruikt voor de trappen van het zwembad en maken deel uit van de Talco-collectie, een neutraal, bijna wit product en ideaal om het water een sterk blauw gekleurde helderheid te geven. De ruimte rondom het zwembad, de randen en de op maat gemaakte roosters zijn gemaakt met de betonlooktegels van 2 cm van de Prima Materia-collectie. Een product met een unieke structuur, heel bestendig, hygiënisch, antislip en gemakkelijk te onderhouden – ideaal dus voor situaties als een gemeenschappelijk zwembad in een residentie.
Projectcategorie
Residentieel
Terrassen
Zwembaden
Gebruikte collecties
Bouwjaar
2020
Vergelijkbare projecten
misschien ook luk?

Blijf op de hoogte van onze onderwerpen of vind de dichtstbijzijnde dealer

2024 Kronos Ceramiche webagency