Sandbjerg Residence

SandbjergResidence

Voor de renovatie van het interieur van een privéwoning in het noorden van Denemarken wist Norm Architects de charme van een landhuis te combineren met de exclusieve en eigentijdse verfijning van de gekozen inrichtingselementen.
De algehele sfeer en combinatie van kleuren van het buitengedeelte worden voortgezet in het interieur, met een elegant contrast van ruwe en haptische looks en materialen zoals hout, steen, stof en leer.

De vloeren en bekledingen van de hele structuur bestaan uit steenlooktegels uit de  Carrière du Kronos-collectie, in de versie Anticata en de kleur Gent.

Categoria di progetto
Residentieel
Ontwerpers en architecten
Norm Architects
No.Ba Studio
Bouwjaar
2019

Blijf op de hoogte van onze onderwerpen of vind de dichtstbijzijnde dealer

2024 Kronos Ceramiche webagency