Private House – Kaag

Kaag (Holland)

Deze particuliere woning staat één van de meest exclusieve locaties van het eiland Kaag, in Nederland.

Deze woning aan het water heeft een binnen- en buitenoppervlakte van 544 m2 en is volledig gerenoveerd door de Nederlandse ontwerper Patricia Cheung, van Plan2000.

Tijdens dit project werd een bungalow uit 1962 volledig gerenoveerd en omgebouwd tot een huis met grote lichte ruimtes met uitzicht rondom naar buiten, dat de ware kracht van de locatie benadrukt.
Een plek om je dichter bij de natuur te voelen dat verfraaid is met veel kunstwerken van de Spaanse kunstenaar Lita Cabellut, en meubels van Patricia Urquiola.

GEBRUIKTE PRODUCTEN

De verkozen materialen voor dit project werden in heel veel kleuren gebruikt met combinaties en contrasten in de typisch moderne en karakteristieke stijl van Plan2000.

Onze producten zijn gebruikt voor verschillende ruimtes in het huis:

  • TERRA CREA POMICE: voor de vloer en de op maat wastafel in de badkamer van de slaapkamer en voor de bekleding van de kleine open haard in de woonkamer, met voor deze laatste de randbewerkte tegels Spakko.
  • TERRA CREA MATTONE: voor de douchewand in de slaapkamer en in de Spakko-versie als decoratieve bekleding van de andere wanden van de kamer.
  • LE REVERSE DUNE CARVED: de structuurtegels van deze collectie voor de vloer en wand van de douche in de badkamer op de bovenverdieping.
  • METALLIQUE CARRE NOIR: als decoratief element in de douchenis van de badkamer op de bovenverdieping.
Categoria di progetto
Residentieel
Gebruikte collecties
pomicepomice
mattonemattone
dune carveddune carved
noirnoir
Bouwjaar
2022

Met dank aan

Architecten: Patricia Cheung –  Plan 2000
Fotograaf: Denise Zwijnen

Vergelijkbare projecten
misschien ook luk?

Blijf op de hoogte van onze onderwerpen of vind de dichtstbijzijnde dealer

2024 Kronos Ceramiche webagency