Hotel Stroblhof

Hotel-Stroblhof-copertina

Hotel Stroblhof is één van de beroemdste hotels in Val Passiria in Trentino-Zuid-Tirol.

In 2018 onderging de structuur een ingrijpende renovatie waarbij voor onze tegels en producten op maat een hoofdrol was weggelegd.

 • Zwembadtegels: de 3 grote zwembaden zijn gemaakt met onze Rocks tegels met natuursteenlook en rustieke Wood Side houtlooktegels.
  Maximale bestendigheid en veiligheid met de geteste en gecertificeerde antislipoppervlakken.
 • Zwembadranden en -roosters: de randen en roosters van de zwembaden zijn volledig van ons keramisch gres gemaakt en ontworpen door onze technische afdeling K-LAB.
  De continuïteit van het materiaal tussen de vloer rondom het bad en de binnenkant ervan werd gegarandeerd met op maat ontwerpoplossingen voor de waterafvoer en -verzameling.
 • Verhoogde buitenvloeren: het grote buitensolarium is gemaakt met groot formaat 30×240 tegels met houtlook van 2 cm dikte.
  Alle buitenvloeren zijn gemaakt met het verhoogde installatiesysteem AREA+, dat wordt gekenmerkt door metalen voetstukken en onderbouwen.
 • Berijdbare buitenvloeren: voor de ingang van de structuur, de parkeerplaatsen en gebieden buiten met veel voetgangersverkeer zijn tegels gebruikt van de Block 2.0-collectie, het meest resistente keramische product beschikbaar op de markt.
 • Binnenvloeren en -bekledingen:  voor alle binnenvloeren en -bekledingen van het gebouw werd gekozen voor onze producten om in de specifieke gebruiksruimten zoals de spa, restaurant en keukens maximale veiligheid, hygiëne en gebruiksgemak te garanderen.
Categoria di progetto
Hotels
Wellnessruimtes en SPA's
Zwembaden
Bouwjaar
2018

Blijf op de hoogte van onze onderwerpen of vind de dichtstbijzijnde dealer

2024 Kronos Ceramiche webagency