Cabrils House

Cabrils (Spanje)

Cabrils-Norm-Architects_c

Deze particuliere villa ligt in de heuvels van Cabrils, een dorpje in de buurt van Barcelona, in Spanje.
Het minimalistische ontwerp van het project dat prachtig in de omringende omgeving past is van Norm Architects.

GEBRUIKTE PRODUCTEN

De buitenbestrating van de structuur en het zwembad is gemaakt met de structuurvariant Carved van de steenlook collectie Le Reverse, in de kleur Opal.
Ook de randen en trappen van het zwembad zijn op maat gemaakt van hetzelfde materiaal.

Projectcategorie
Zwembaden
Residentieel
Gebruikte collecties
opal carvedopal carved
Bouwjaar
2022

Met dank aan

Architecten: Norm Architects
Distributeur: No.Ba Studio

Vergelijkbare projecten
misschien ook luk?

Blijf op de hoogte van onze onderwerpen of vind de dichtstbijzijnde dealer

2024 Kronos Ceramiche webagency