Over ons

OVER ONS

Innovatie door traditie

Wij zijn een bedrijf dat zijn wortels heeft in een land waar de waarde van de keramische traditie deel uitmaakt van de cultuur van een volk.

Ons constante stilistisch onderzoek, de hoge technische normen van onze producten en een DNA dat op voortdurende innovatie is gericht hebben ons tijdens onze 50-jarige geschiedenis altijd vergezeld.
Deze ervaring heeft ons in staat gesteld wereldwijd te worden erkend als ambassadeurs van het Made in Italy, niet alleen voor de verkoop van vloertegels en bekledingen van keramisch gres, maar ook als keramisch designbedrijf.

FOCUS

Professionaliteit en vakmanschap in dienst van de klant

Het voortdurende onderzoek naar keramische producten heeft ons tot een nieuwe en eigentijdse benadering van onze gesprekspartners gebracht.
Onze toegevoegde waarde, ligt in onze capaciteit om “ideeën te industrialiseren”, waarbij de professional of de klant geen derden zijn, maar actieve hoofdrolspelers met een plaats aan de ideeën- en creativiteitstafel.

Een unieke missie in de sector van keramiek die is gebaseerd op het BESPOKE-concept.
Met een typisch Italiaanse op maat gemaakte benadering willen wij enthousiast en met passie de ruimte in telkens weer verschillende op maat gemaakte stijlen hullen, om iedereen de kans te geven te dromen en hun eigen leefruimtes te ontwerpen.

Wij hebben ons deze filosofie eigen gemaakt en toegepast op onze zoektocht naar producten met een sterke natuurlijke inspiratie die wij kunnen modelleren en aanpassen, klaar voor elke ontwerpuitdaging.

Blijf op de hoogte van onze onderwerpen of vind de dichtstbijzijnde dealer

2024 Kronos Ceramiche webagency