K-lab

K-LAB is een exclusieve dienst voor het op maat maken van industriële producten van keramisch gres.

Het is een container waarin alles dat “speciaal” is samenkomt: trappen, drempels, zwembadranden, maar ook wandplanken, wastafels, tafels en nog veel meer.

Alle elementen zijn personaliseerbaar en kunnen op maat worden besteld in diktes van 6 mm, 1 en 2 cm, voor binnen en buiten, afhankelijk van de producten in het assortiment.

BESPOKE CONCEPT

Bespoke is een Engelse term die de grote namen in de mode gebruiken voor maatkleding.

Kronos heeft zich deze filosofie eigen gemaakt om een vergelijkbare gepersonaliseerde service te bieden aan de meest veeleisende klanten, die zo speciale elementen kunnen ontwerpen op basis van hun esthetische en designbehoeften.

Handmatige bewerkingen die elk werkstuk uniek en eenmalig maken als een herontdekking van de oude waarde van imperfectie.

Van het ontwerp via het technische tekenwerk tot het best mogelijke eindresultaat.

Dankzij de ervaring van zijn ontwerpafdeling en het ambachtelijke laboratorium dat zich toelegt op de ontwikkeling van K-LAB-producten heeft Kronos Ceramiche een concreet antwoord op elke ontwerpbehoefte.

Elk afzonderlijk element wordt door deskundigen bewerkt en gecontroleerd als garantie voor kwaliteit en maximale esthetische prestaties.

Kronos K-LAB: van keramisch oppervlak tot ambachtelijk inrichtingselement op maat.

    Registreer u om de catalogus te downloaden

    Blijf op de hoogte van onze onderwerpen of vind de dichtstbijzijnde dealer

    2024 Kronos Ceramiche webagency