Kronos Ceramiche op Cersaie 2021

Van 27 september t/m 1 oktober vindt u Kronos Ceramiche op Cersaie 2021 in de nieuwe hal 37 op stand B40 C39.

De toegang tot het expositiecentrum is alleen toegestaan voor diegenen die zich eerder online hebben geregistreerd en in het bezit zijn van een ticket.
Het is dit jaar niet mogelijk om u ter plaatse in te schrijven.

Ter gelegenheid van het evenement openen we in ons nieuwe hoofdkantoor in Via Giardini 62 a Fiorano Modenese (MO) onze nieuwe Showroom voor het publiek.
Van 27 september t/m 1 oktober zijn we van 8.30 tot 22.00 uur geopend en is er een shuttleservice van de beurs naar ons hoofdkantoor.

Om de showroom te bezoeken en te vragen om de eventuele beschikbaarheid van de shuttleservice, moet u verplicht een afspraak maken door het invullen van het onderstaande formulier.
Het bezoek is alleen toegestaan voor houders van de COVID-19 Green Pass, na controle van hun lichaamstemperatuur aan de ingang.
Binnen is het dragen van een masker zonder ventiel verplicht en moet altijd de interpersoonlijke afstand van minimaal 1 meter worden aangehouden.

    Neem contact met ons op of vraag om informatie

    * De toegang tot de ruimtes is beperkt. De directie behoudt zich daarom het recht voor om de reservering niet te accepteren bij het bereiken van het wettelijk toegestane maximumaantal krachtens de geldende COVID-19-regelgeving.

    Blijf op de hoogte van onze onderwerpen of vind de dichtstbijzijnde dealer

    2023 Kronos Ceramiche webagency