Verhoogde vloeren

Zwevende binnenvloeren zijn verhoogde vloeren op metalen constructies van dragende en verwijderbare modules.
Deze zwevende vloeren bieden de ontwerper totale vrijheid bij het aanbrengen van installaties en zorgen voor een belangrijke geluidsabsorptie, sterkte, levensduur en onderhoudsgemak waarmee de klassieke vloeren zich niet kunnen meten.

DE VOORDELEN VAN EEN VERHOOGDE BINNENVLOER

Zowel creatief als functioneel gezien zijn de voordelen werkelijk ontelbaar:

  • verhoogde vloeren kunnen rechtstreeks op bestaande vloeren worden geïnstalleerd. De installaties in de tussenruimte kunnen geïnspecteerd en aangepast worden: bij een renovatie kunt u bijvoorbeeld makkelijk de kabels en leidingen in de tussenruimte verplaatsen;
  • Dankzij zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak is de verhoogde vloer S.K.I. een instrument met oneindig veel toepassingsmogelijkheden, ook in de meest verrassende en ongekende situaties.

WAT IS EEN ZWEVENDE BINNENVLOER?

De verhoogde binnenvloer S.K.I. is samengesteld uit:

  • Bekleding van fijn keramisch gres;
  • Strucurele kern.

BEKLEDING VAN FIJN KERAMISCH GRES

De bovenlaag is van fijn keramisch gres.
De meeste producten in het Kronos-assortiment zijn beschikbaar voor de ontwerpers. Van natuurlijke tot gezoete oppervlakken heeft u de keuze uit meerdere kleuren en afwerkingen.

Fijn keramisch gres wordt gemonteerd op de strucurele kern die op verschillende manieren kan worden samengesteld, afhankelijk van de behoeften van het project. Het paneel wordt dan met een lichte verspaning gerectificeerd voor een aanzienlijke vergemakkelijking van de installatie en uiteindelijke verwijdering van de verhoogde vloer. Met de UNI-rand, die bestaat uit een zacht polyurethaanelastomeer met hoge chemische stabiliteit en weerstand tegen afslijting, verzekert u verder een efficiëntere schokbescherming en betere lucht- en vochtigheidsafdichting van het paneel. Dit type rand garandeert volledige uniformiteit tussen de buitenranden en de binnenvoegen.

STRUCURELE KERN

U kunt kiezen uit meerdere soorten kernstructuren om te voldoen aan de verschillende behoeften van het te installeren verhoogde vloerproject:

  • Spaanplaat;
  • Calciumsulfaat, dikte 30 mm;
  • Calciumsulfaat, dikte 35 mm.

Kronos Ceramiche biedt ook de S.K.E.-oplossing. Gekoppeld als paneelstructuur voor het interieur, in de twee beschikbare versies:

  • S.K.E. 15l
  • S.K.E. 20l

Blijf op de hoogte van onze onderwerpen of vind de dichtstbijzijnde dealer

2024 Kronos Ceramiche webagency