Woonkamertegels

woonkamer tegels

De woonkamer is de ruimte voor gezellig samenzijn bij uitstek, de plek die het best de persoonlijkheid van de hoofdbewoners uitdrukt.
Een omgeving om te laten zien aan je gasten, om van te genieten, om te relaxen en je te vermaken, ook dankzij de sfeer die de gekozen oppervlakken, meubels en inrichtingsaccessoires creëren.
Om een ruimte in de gewenste stijl te personaliseren en te onderscheiden is de keuze van de juiste tegels voor de woon- en eetkamer van jouw huis daarom zo belangrijk.

WAAROM ONZE TEGELS IN DE WOONKAMER GEBRUIKEN?

 • ESTHETICA VAN HET PRODUCT
  Het uitgebreide assortiment van beschikbare producten maakt oneindige keuzes mogelijk, helemaal in lijn met de hedendaagse modern interieurontwerptrends.
  Tegels voor de woonkamer met heel veel patronen, kleuren, looks, oppervlakken en formaten voor ieder type omgeving.

 • EENVOUDIG ONDERHOUD
  Keramisch gres is een gemakkelijk schoon te maken, hygiënische en hypoallergeen product.
  Dit zijn ideale eigenschappen voor een ruimte als de woonkamer die steeds veelzijdiger moet zijn en geschikt voor de meest uiteenlopende dagelijkse bezigheden.

 • OP MAAT-ONTWERP
  Interieurafwerkingen, open haarden, tafels en banken, designvolumes en wandplanken op maat, zijn maar een paar van de maatwerkelementen die van onze producten kunnen worden gemaakt om uw verblijf nog gastvrijer en persoonlijker te maken.

Blijf op de hoogte van onze onderwerpen of vind de dichtstbijzijnde dealer

2024 Kronos Ceramiche webagency