Keukentegels

Keukentegels

De keuken is de plek waar de mensen iedere dag weer hun eigen cultuur terugvinden. Tegenwoordig wordt het steeds vaker een gezellige ruimte om samen te komen, waar ook design een plaats vindt. Het is geen afgeschermde ruimte meer om alleen maar maaltijden in te bereiden.

De juiste keuze van de keukentegels is heel belangrijk omdat het een van de meest blootgestelde ruimtes is aan externe stress zoals vochtigheid, stoom, spatten en vlekken, krassen en vallende voorwerpen.
Voor de vloeren en wanden van de keuken moet dus rekening worden gehouden met een compromis tussen functionele bruikbaarheid en esthetische schoonheid.

WAAROM ONZE TEGELS VAN KERAMISCH GRES GEBRUIKEN VOOR DE KEUKEN?

 • REINIGING EN ONDERHOUD
  Keramisch gres is gemakkelijk schoon te maken, hygiënisch en bestand tegen vlekken, slijtage en krassen.
  Allemaal fundamentele aspecten voor het dagelijks gebruik van een ruimte als de keuken.

 • VEILIGHEID
  Onze producten zijn bestand tegen temperatuurwisselingen en hebben brandvertragende eigenschappen en zijn daarmee ideaal voor een omgeving waar vlammen en hitte risicofactoren vormen.

 • GROTE KEUZEVRIJHEID
  Alle tegels uit onze collecties zijn geschikt voor de vloeren en wanden van je keuken en je kunt ze verrijken met een uitgebreide keuze aan mozaïeken, decoraties en 3D-tegels – stuk voor stuk ideale decoratieve elementen voor de spatwanden achter de kookplaat en gootsteen.

 • OP MAAT-ONTWERP
  Al onze producten lenen zich voor het maken van keukenbladen, tafels, wastafels, wandplanken en andere inrichtingselementen op maat voor de keuken.

Blijf op de hoogte van onze onderwerpen of vind de dichtstbijzijnde dealer

2024 Kronos Ceramiche webagency