Café’s en Restaurants

cafes-en-restaurants

Bij het binnenkomen in een café of restaurant zijn de eerste elementen waar een klant naar kijkt de vloeren, bekledingen en inrichtingselementen.
De keuze van de tegels voor deze openbare gelegenheden is daarom van fundamenteel belang voor de functionele en esthetische karakterisering van een ruimte.

Of het nu een gezellige bistro, een cocktailbar, een moderne wijnbar of een luxe restaurant is, deze keuze is de eerste stap om de ziel van een uitgaansgelegenheid te definiëren in de zoektocht naar een unieke en persoonlijke uitstraling.

WAAROM KIEZEN VOOR ONZE TEGELS VOOR EEN CAFÉ OF RESTAURANT

De vloeren van een café of restaurant worden heel intensief gebruikt.
Het gres van Kronos is een extreem resistent en duurzaam en technisch hoogwaardig product dat bestand is tegen krassen en intensief en zwaar gebruik, vallende voorwerpen en dagelijkse slijtage, zonder noemenswaardige schade op te lopen of in de loop van de tijd te veranderen.

Dankzij zijn weerstand tegen UV-stralen, temperatuurschommelingen en ongunstige weersomstandigheden is dit product bij uitstek geschikt als bekleding voor buitenvloeren in horecagelegenheden zoals dehors, terrassen of tuinen.

Hygiëne en netheid zijn fundamentele aspecten voor deze gebruiksbestemmingen.

Voor wat betreft hygiëne en reinigingsgemak heeft gres heel veel voordelen ten opzichte van natuurlijke materialen zoals hout of steen.
De esthetische aantrekkingskracht van natuurlijke materialen is uniek maar ze kunnen poreus zijn en vlekken, bacteriën, schimmels en geuren ontwikkelen.
Gres voorkomt daarentegen volledig de opname van vloeistoffen en gaat de verspreiding van ongewenste microben tegen.

Daarom is het reinigen van gres veel gemakkelijker en effectiever dan dat van natuurlijke materialen.
Vuil, vlekken en vloeistoffen zoals wijn, olie of voedingszuren laten zich snel met een vochtige doek of een mild schoonmaakmiddel verwijderen.

Terwijl sommige natuurlijke materialen gevoelig zijn voor sterke schoonmaakmiddelen, oplosmiddelen of zuren voor reiniging en ontsmetting, blijft gres intact en zorgt het voor een veilige en hygiënische omgeving waarin de materiaalkwaliteit niet wordt aangetast door eventuele agressieve chemicaliën.

Een veilige en nagenoeg risicovrije omgeving garanderen is essentieel om de gezondheid en het welzijn van de klanten en het personeel in een café of restaurant te beschermen.
De keuze van de juiste vloer voor een ruimte is van cruciaal belang om ongelukken zoals uitglijden en vallen te voorkomen.

Al onze producten zijn onderworpen aan specifieke tests en certificeringen om er de slipweerstand van te evalueren.
Gres is vuurvast en dit vermindert aanzienlijk het risico van uitbreiding in geval van brand.

Esthetische veelzijdigheid en de mogelijkheid om inrichtingselementen op maat te maken zijn grote voordelen van onze producten.
Ons gres is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, afwerkingen, structuren en texturen die getrouw de natuurlijke elementen waarop ze zich inspireren reproduceren.

De ruime keuze stelt u in staat unieke en gepersonaliseerde ruimtes voor cafés en restaurants te ontwerpen die voldoen aan de specifieke behoeften van het bedrijf.

Naast het ruime aanbod aan beschikbare tegels kunnen ook diverse inrichtingselementen op maat worden gemaakt, zoals tafels, recepties, bars voor cafés, plantenbakken en andere gepersonaliseerde designoplossingen.

Blijf op de hoogte van onze onderwerpen of vind de dichtstbijzijnde dealer

2024 Kronos Ceramiche webagency