Badkamertegels

Badkamertegels

Uit alle beschikbare materialen zijn voor de badkamer de tegels van keramisch gres de beste oplossing.

Van een behoefte is de badkamer in de loop der jaren uitgegroeid tot een plek om je te ontspannen en je lichaam te verzorgen.
Bruikbaarheid en efficiëntie hebben plaatsgemaakt voor een steeds intensievere zoektocht naar zowel fysiek als mentaal welzijn.

Daarom is een juiste keuze van de vloer- en wandtegels van de badkamer samen met het meubilair, fundamenteel om je er dankzij een verfijnde, unieke en persoonlijke designtoets comfortabel en heerlijk thuis te voelen.

WAAROM ZIJN ONZE TEGELS DE JUISTE KEUZE VOOR DE BADKAMER?

 • HYGIËNE EN REINIGING
  Keramisch gres is de perfecte keuze voor een omgeving die zonder grote ingrepen hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken moet zijn.
  Onze badkamertegels zijn bestendig tegen dagelijks gebruik in vochtige en natte ruimtes, onveranderlijk in de tijd en hebben antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen.

 • VEILIGHEID
  In onze collecties vind je veel antisliptegels. Dit is heel belangrijk als extra veiligheidselement in natte omgevingen, vooral op blote voeten.

 • VEELZIJDIGE KEUZE
  Met de ruime keuze aan looks, patronen, kleuren en formaten personaliseer je je badkamer helemaal naar eigen wens en pas je hem aan elk type stijl en elke grootte van de ruimte aan.

 • OP MAAT-ONTWERP
  Met al onze producten kun je wastafels, douchebakken, nissen, badkuipen, bladen, wandplanken en andere op maat-inrichtingselementen voor de badkamer maken.

Mozaïeken en decoratieve oplossingen voor de badkamer

Al onze collecties zijn verfraaid met een ruim aanbod van decoraties en mozaïeken van keramisch gres.
Deze decoratieve elementen zijn in synergie met de gekozen tegels voor de vloeren en bekledingen, en ontworpen om uw vertrekken speciaal te maken en diepte, elegantie en een uniek design te geven.

We beschikken over tot in de kleinste details verzorgde mozaïeken en decoraties met verschillende steen- , cement- , hout- en metaaleffecten .
Deze talrijke varianten garanderen veel keuzemogelijkheden en zijn ideaal voor het bekleden van kleine gedeelten of hele wanden omdat ze zich aan elke stijl of situatie aanpassen.

Blijf op de hoogte van onze onderwerpen of vind de dichtstbijzijnde dealer

2024 Kronos Ceramiche webagency